Kerékpáros túrák

/
/
Kerékpáros túrák

Kerékpáros túrák

A püspökök útján Pannonhalmától Veszprémig

A Vendégházunktól néhány száz méterre Bakonyszentkirályon lehet bekapcsolódni a Pannonhalmáról induló és Zircen keresztül Veszprémig tartó biciklis túraútvonalba.

Az út többnyire alacsony forgalmú közutakon, de néhol romantikus erdei környezetben, olykor pedig mezőn át vezet, a változatos bakonyi tájon egy közepesen nehéz túrát rajzolva a térképre.

A túra teljes hossza: 88,5 km
A túra időtartama: 11.30 óra
Szintkülönbség: 856 m fel, ugyanannyi le
Nehézségi fok: közepes

Erdőmélyi bringatúra az Öreg-Bakonyban

A Vendégháztól néhány kilométerre lévő Vinyéről induló, zömében csendes erdei kerékpárutakon haladó, veszélyes emelkedőket meglepő módon alig tartalmazó körtúra az országszerte erdőiről híres, legendás Öreg-Bakony kerékpárral is megközelíthető legfontosabb látnivalóit fűzi fel, mint az ősfenyves, a kőgörgeteges hegyoldalak, bükkösök, ősi barlangszájak, a híres Hubertlaki-tó, a pompás hegyi rétek, valamint az egyik legszebb és az egyik legismeretlenebb bakonyi völgyszoros.

A túra teljes hossza: 55,3 km
A túra időtartama: 5.30 óra
Szintkülönbség: 1116 m fel, ugyanannyi le
Nehézségi fok: nehéz

Állítsa össze egyedi ajánlatát! Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, pár lépésben, alig 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!