Pannon Csillagda (29 km)

/
/
Pannon Csillagda (29 km)

Pannon Csillagda (29 km)

A kiállítás 400 négyzetméteren mutatja be a csillagászat történetét a kezdetektől egészen napjainkig. Láthatjuk, hogyan fejlődtek a távcsövek és a csillagászati navigáció, ismerkedhetünk a meteoritok világával, s bepillantást nyerhetünk Galilei és Newton munkásságába. A kiállítás bemutatja a legizgalmasabb űrexpedíciókat, mint a Holdraszállás, az Apollo-programok vagy a Mars kutatás, és közelről vizsgálhatunk meg egy igazi szkafandert, pilóta ülést és Mars űrszondát.

A Pannon Csillagda az első és eddig egyetlen Ultra HD felbontású digitális planetárium Közép-Európában. A 8 méter átmérőjű kupolára vetített filmeket IMAX, döntött háttámlás moziszékből élvezhetjük. Az obszervatóriumban tudományos igényű távcsőpark gondoskodik arról, hogy az érdeklődők közelebbről szemügyre vehessék az égboltot.

Állítsa össze egyedi ajánlatát! Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, pár lépésben, alig 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!